Incasso

Wanneer een factuur niet wordt betaald, stuurt u waarschijnlijk zelf een of meerdere herinneringen en aanmaningen. Wanneer ook dat niet tot betaling leidt en uw afnemer maakt ook geen afspraken met u over de betaling, geeft u dan uw vordering uit handen aan NBII. 

NBII zal met alle mogelijkheden die de wet biedt, maar altijd in overleg met u, de factuur trachten te incasseren. Hierbij is het uitgangspunt dat uw afnemer de wettelijke buitengerechtelijke incassokosten betaalt, zodat ons werk u niets kost. 

Als opdrachtgever krijgt u bovendien gratis toegang tot ons online portaal, zodat u altijd de status van uw dossiers kunt inzien. 

In het menu bovenaan deze pagina leest u meer over welke manieren wij hebben om uw factuur betaald te krijgen. Neem contact met ons op om een samenwerking te bespreken. 

Wanneer u onderstaand formulier invult krijgt u direct de mogelijkheid om ons incassoaanbod te downloaden, inclusief onze prijsstelling. Wij zullen u eenmaal benaderen om nadere toelichting te geven op ons aanbod. 

Wilt u direct een vordering uit handen geven? Stuur dan een kopie van de betreffende factu(u)r(en) naar incas[email protected] en uw vordering wordt direct in behandeling genomen. 

Vanuit welk bedrijf neemt u contact op
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Gratis consult